انواع كسب و كار

۶ بازديد

انواع مختلفي از كسب و كار وجود دارد و شناخت همه آن‌ها براي افرادي كه مي‌خواهند وارد دنيا تجارت شوند لازم و ضروري است. اگر قصد داريد كاري را شروع كنيد بايد بدانيد در كدام زمينه قصد فعاليت داريد، كه از طريق آن مي‌توانيد نوع و ميزان كاري كه بايد انجام دهيد را به راحتي شناسايي كنيد و به موفقيت برسيد. شما با دريافت مشاوره كسب و كار از مركز كاردوك نيز مي توانيد بهترين موقعيت سرمايه‌گذاري را بيابيد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در انوع كسب و كار مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع : انواع كسب و كار

 

 

انواع كسب و كار

كسب و كار به فعاليت‌هايي گفته مي‌شود كه براي افراد درآمد ايجاد مي‌كند. هر فعاليتي كه در زمينه توليد، خريد و يا فروش صورت مي‌گيرد به جهت به دست آوردن سود است. كسب و كارها به انواع و اقسام مختلفي تقسيم مي‌شوند كه ما در ادامه به مهم‌ترين اين تقسيم‌بندي‌ها مي‌پردازيم.

كسب و كارهاي توليدي

تبديل مواد اوليه به كالايي جهت رفع نياز متقاضيان از كسب و كارهايي است كه از ديرباز وجود داشته است. توليد مي‌تواند از يك اتاق كوچك شروع شود و در سطح بالاتر كارخانه‌هاي توليدي قرار دارند كه با مهندسي دقيق‌تر احداث و فعاليت مي‌كنند.

انواع كسب و كار خانگي

يكي از انواع كسب و كارها كه امروزه مورد حمايت‌هاي قانوني نيز قرار گرفته، كسب و كار خانگي است. در اين نوع از كسب و كار افراد مشاغل مورد نظر خود را در خانه آغاز مي‌كنند و به كسب درآمد مي‌پردازند. كسب و كار خانگي محدوديت‌هاي زيادي نسبت به كسب و كارهاي ديگر دارد، چون فرد بايد در يك مكان كوچك و با مواد اوليه محدود كار خود را انجام دهد. اين نوع از كسب و كار ويژگي‌هاي خاص خود را دارد از جمله؛ به راحتي راه‌اندازي مي‌شود، از هر قشري مي‌توانند وارد اين نوع از كسب و كار شوند، به سرمايه‌ي زياد براي شروع فعاليت نيازي ندارند و داشتن ساعات كاري منعطف از جمله ويژگي‌هاي اين نوع از كسب و كار است. براي راه اندازي كسب و كار خانگي كليك كنيد.

انواع كسب و كار اينترنتي

كسب و كار اينترنتي خودش به انواع مختلفي تقسيم مي‌شود. به دليل گسترش اينترنت و در دسترس بودن آن، مي‌تواند براي بسياري از افراد مناسب باشد. اين نوع از كسب و كار هم به صورت حضوري و هم به صورت دوركاري قابل انجام است. يعني در يك نمونه از آن فرد بايد براي فعاليت خود در يك مكان مشخص حضور داشته باشد و هم مي‌تواند در منزل نيز فعاليت كند. البته اين نوع از كسب و كار به دليل داشتن ويژگي دوركاري در رديف كسب و كارهاي خانگي هم قرار مي‌گيرد.

مزاياي كسب و كار اينترنتي عبارتند از؛ در دسترس بودن، سهولت در استفاده، عدم نياز به سرمايه‌هاي كلان و… مي‌باشد. براي راه اندازي كسب و كار اينترنتي و راه اندازي سايت اينترنتي كليك كنيد.

كسب و كارهاي روستايي

كسب و كارهاي روستايي به مشاغلي گفته مي‌شوند كه در روستاها صورت مي‌گيرند. اين كسب و كارها محصولاتي را توليد كرده و براي فروش به روستاها و شهرها فرستاده مي‌شود، البته بخش مهمي از آن محصولات به مصرف داخلي روستاها مي‌رسند. امروزه نيز با بيشتر شدن محصولات اُرگانيك، كسب و كارهاي روستايي بسيار مورد توجه سرمايه‌گذاران مختلف قرار گرفته‌ است.

البته كسب و كارهاي روستايي فقط شامل توليد محصولات غذايي نمي‌شود، در زمينه صنعت، كشاورزي، دامپروري و گردشگري فعاليت‌هاي مختلفي صورت مي‌گيرد.

كسب‌وكارهاي خصوصي

در بسياري از كشورهاي توسعه يافته چرخ اقتصاد بر اساس فعاليت شركت هاي خصوصي مي‌چرخد. نگاه اقتصادانان غربي برآن است كه با در اختيار گذاشتن امكانات و دريافت ماليات از بخش خصوصي بخش هاي مختلف اقتصادي پيشرفت گسترده‌تري خواهد داشت. از اين رو در كشور ما نيز تلاش بر آن است كه كسب و كارهاي خصوصي قوت گرفته و بار توليد ملي بر دوش بخش خصوصي بيافتد. براي آشنايي با كسب و كارها موفق در ايران كليك كنيد.

انواع كسب و كارهاي بين المللي

كسب و كارهاي بين المللي نيازمند داشتن بودجه بالايي است. افرادي كه در اين زمينه فعاليت مي‌كنند به صادرات، واردت و توليدات در عرصه بين المللي مي‌پردازند. لازم به ذكر است شرط ورود به اين نوع از كسب و كار داشتن سرمايه‌هاي زياد است. از جمله مزاياي آن سوددهي بالا، امكان كار به صورت برون مرزي و سفرهاي ويژه كاري اشاره كرد. كسب و كارهاي بين المللي در شرايطي كه رونق اقتصادي وجود داشته باشد بسيار سودآور خواهد بود.

انواع كسب و كارهاي دولتي

اين نوع از كسب كار از طريق استخدام صورت مي‌گيرد و افراد با آزمون‌هاي مختلف به استخدام شركت‌ها و اُرگان‌هاي دولتي درمي‌آيند. تفاوت كسب و كارهاي دولتي با خصوصي در تنوع پذيري آن است. كسب و كارهاي خصوص و شخصي تنوع بيشتري نسبت به كارهاي دولتي دارد. از مزاياي كسب و كار دولتي بيمه، پرداخت‌هاي مشخص و در زمان‌هاي معين، حقوق بازنشستگي و ساير مزايايي كه شامل مشاغل دولتي مي‌شود.

انواع مختلفي از كسب و كارها وجود دارند كه در اينجا به چند نمونه از مهم‌ترين آن‌ها پرداختيم. شرط ورود به هر كسب و كاري شناخت انواع مختلف آن است. وقتي فرد بداند كه در چه نوعي از كسب و كار فعاليت مي‌كند، هميشه در مسير درست‌تري حركت خواهد كرد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در انوع كسب و كار مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

آيا كسب و كارهاي دولتي را هم مي‌توان در جايگاه كسب و كار خانگي قرار داد؟

خير. كسب و كارهاي دولتي بايد در محيط و مكان مشخصي انجام شوند و نمي‌توان آن را در رديف كسب و كارهاي خانگي قرار داد.

آيا كسب و كارهاي بين المللي را مي‌توان در رديف دوركاري قرار داد؟

الزاماً هميشه اينطور نخواهد بود. در برخي از مواقع مي‌توان برخي از وظايف كسب و كارهاي بين المللي را به صورت دوركاري انجام داد. مثل خريد و فروش، مشاوره‌هاي مالي و برخي از چانه‌زني‌هاي بين المللي.

 

منبع : انواع كسب و كار

طرح توجيهي توليد دستگاه تصفيه آب خانگي براي گرفتن وام

۴ بازديد

طرح توجيهي توليد دستگاه تصفيه آب، براي ايجاد يك كسب و كار در زمينه توليد آب آشاميدني سالم مي باشد. همانطور كه مي دانيد تمامي انسان ها براي ادامه حيات نياز به آب آشاميدني سالم و تميز دارند. علت اين امر اين است كه بيش از60 درصد بدن تمامي انسان ها از آب تشكيل شده است، به طوري كه كوچكترين اجزا بدون بعني سلول ها نيز داراي آب هستند. درطرح توجيهي توليد دستگاه تصفيه آب، هدف اين است كه با بالاترين بازدهي و راندمان كيفيت آب مصرفي و در نتيجه سطح بهداشت و سلامت مردم افزايش يابد كه از طريق جداسازي موايد زايد و مضر آب امكان پذير مي باشد.  در ادامه اين مطلب سعي كرده ايم اطلاعات كاملي از طرح توجيهي توليد دستگاه تصفيه آب ارائه كنيم.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح توجيهي دستگاه تصفيه آب

 

 

 

معرفي محصول | طرح توجيهي توليد دستگاه تصفيه آب

هدف توليد دستگاهي مي باشد كه تا 99 درصد بتواند ذرات و آلاينده هاي موجود در آب آشاميدني را جداسازي كند. يكي از روش هاي توليد دستگاه تصفيه آب روش اسمز معكوس مي باشد كه اين روش نسبت به ديگر روش ها داراي مزاياي زير است:

  • دستگاه داراي عمر طولاني تر و كيفيت بالاتري است.
  • رسوب گذاري دستگاه هاي تصفيه آب نيز كم تر مي شود.
  • تصبيه آب به اين روش راندمان بالايي دارد.
  • هزينه نگهداري دستگاه تصفيه آب در اين روش كم تر است.
  • با تسفيه آب به روش اسمز معكوس فلزات سنگين، يون ها، ويروس ها و … از آب آشاميدني حذف مي شود.
  • از اين روش براي تصفيه آب ورودي ديگ بخار، آب ورودي برج خنك كننده، توليد آب خالص براي كارخانجات مختلف و … استفاده مي گردد.

فرآيند تصفيه آب اسمز معكوس

دستگاه تصفيه آب با فرآيند اسمز معكوس داراي دو بخش اصلي است. قسمت اول را قسمت قبل از درمان مي نامند و قسمت دوم نيز سيستم اسمز معكوس است. فرآيند تصفيه آب در اين دستگاه بدين صورت است كه ابتدا آب وارد دستگاه مي شود.

پس از وارد شدن آب به دستگاه از يك فيلتر شني براي جدا كردن ذرات معلق در آب استفاده مي شود. سپس آب وارد چند ميكروفيلتر مي شود تا ذرات كوچكتر نيز از آن جدا شوند و در نهايت با يك پمپ فشار قوي وارد غشا مي گردد تا عوامل ايجاد بو، يون هاي فلزي و باكتري ها نيز از آن جدا شود. پس از اتمام فرآيند تصفيه آب، آب خارج شده از دستگاه شامل آب تصفيه شده و پساب مي باشد.

ديگر تكنولوري هاي توليد دستگاه تصفيه آب

براي توليد دستگاه تصفيه آب، علاوه بر روشي كه شرح داديم، روش هاي ديگري نيز وجود دارد. از جمله تكنولوژي هاي رايج براي تصفيه آب آشاميدني خانگي مي توان به موارد زير اشاره كرد ( كه گاها به تنهايي و گاها نيز در كنار هم براي تصفيه آب به كار گرفته مي شوند) :

  • فيلتر : اين فيلتر ها معنولا فيلترهاي كارتريجي با مش‌بندي پنج ميكرون هستند و براي حذف ذرات معلق از آب استفاده مي شود.
  • كربن فعال : از كربن فعال در تصفيه آب براي حذف بو، رنگ، طعم، مزه و كلر آب شرب استفاده مي شود.
  • تكنولوژي غشا : اين تكنولوژي نيز در تصفيه آب يون­ هاي فلزي مانند نيترات، نيتريت، سختي آب، باكتري ها و ويروس­ ها را حذف مي كند.
  • فيلترهاي سراميكي: اين فيلتر نيز باعث حذف مواد معلق، ميكروب ­ها و باكتري­ ها از آب مي شود.

مواد اوليه مورد نياز

در طرح توجيهي توليد دستگاه تصفيه آب به برخي مواد اوليه به شرح موارد زير نياز است:

  • فوم
  • كتاني
  • فايبر گلاس
  • فيبر مصنوعي
  • پلي كربنات درجه بهداشتي
  • پلي پروپيلن
  • شيرآلات
  • شيلنگ داخلي
  • فيلتر فيبر
  • كپسول فيلتر فيلتر كربن فعال

ارزيابي بازار

دستگاه تصفيه آب | طرح توجيهي توليد دستگاه تصفيه آب

مطابق آخرين بررسي ها و تحقيقات صورت گرفته در ايران با توجه به كم شدن كيفيت آب در بسياري از نقاط ايران و جهان و همچنين افزايش آگاهي مردم نسبت به حوزه سلامت و تقاضا براي آب سالم، استفاده دستگاه تصفيه آب هر روزه در ميان مردم بيشتر مي شود. از لحاظ صادرات اين محصول در صورت دارا بودن كيفيت رقابتي با محصولات مشابه مي تواند جايگاه خوبي در بازار جهاني نيز پيدا كند.

معرفي كد آيسيك و تعرفه گمركي محصول

كد آيسيك دستگاه تصفيه آب كد هاي 2919412625 و  2919412343 مي باشد و كد تعرفه گمركي آن  8421 است.

روش توليد محصول

به طور كلي روش توليد دستگاه تصفيه آب در چند مرحله به شرح موارد زير خلاصه مي شود.

  • مرحله اول : در مرحله اول محفظه و قطعات پلاستيكي دستگاه تصفيه آب، طراحي و توليد مي شود.
  • مرحله دوم : شيرآلات تصفيه آب بر روي بدنه دستگاه تصفيه آب مي باشد.
  • مرحله سوم : ديگر اتصالات دستگاه نيز توسط ابزار هاي مخصوص سوار بر بدنه مي شود.
  • مرحله چهارم : در اين مرحله جايگاه استوانه اي فيلترها و محفظه‌هاي بالا و پاييني دستگاه تصفيه آب به صورت جداگانه توليد مي گردد.
  • مرحله پنجم : در نهايت نيز فيلتر ها را بر روي بدنه مونتاژ مي كنند و محصول نهايي بسته بندي شده و روانه انبار و بازار مي شود.

در صورتي كه قصد شروع كسب و كار خود در زمينه توليد دستگاه تصفيه آب را داريد همين حالا مي توانيد با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

ماشين آلات و ابزار مورد نياز

براي توليد دستگاه تصفيه آب به برخي ماشين آلات به شرح موارد زير نياز است :

  • دستگاه تزريق پلاستيك
  • قالب پلاستيكي
  • دستگاه خم ورق
  • مته صنعتي
  • دستگاه گيوتين ورق
  • دستگاه جوش آرگون
  • دستگاه جوش گاز

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي دستگاه تصفيه آب

دريافت نمايندگي هاي پرسود چگونه امكان پذير است؟

۷ بازديد

يكي از راه هاي رسيدن به ثروت دريافت نمايندگي هاي پرسود است. داشتن يك كسب و كار سودآور با كمترين دردسر خواسته‌‌ي هر كسي در جامعه مي‌تواند باشد. براي اينكه بتوانيم هم به چرخ اقتصاد كشور كمك كنيم و هم به عنوان يك فعال اقتصادي سود بسيار خوبي از كسب و كار خود داشته باشيم، دريافت نمايندگي مي‌تواند ما را به اين مهم برساند. اگر شما هم مي‌خواهيد از طريق دريافت نمايندگي‌ كسب و كاري تازه ايجاد كنيد، مشاوران مركز كاردوك شما را براي رسيدن به اين هدف راهنمايي مي‌كنند.

براي دريافت مشاوره كسب و كار مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره  تماس بگيريد.

منبع: دريافت نمايندگي پرسود

 

دريافت نمايندگي هاي پرسود

بسياري از افراد ضمن داشتن سرمايه لازم مطمئن نيستند كه چگونه يك كسب و كاري را راه بيندازند. از طرفي شايد شما هم تمايل نداريد بارها و بارها كاري را از صفر شروع كنيد. بنابراين دريافت نمايندگي هاي پرسود بهترين گزينه براي اين دست از افراد است، تا هم در وقت خود صرفه‌جويي كنند و هم در زمان كوتاه‌تري به سود برسند. براي اطلاع از كسب و كارهاي موفق كليك كنيد.

1- دريافت نمايندگي هاي پرسود با تحقيق و بررسي

قبل از ورود به اين نوع كسب و كار حتماً در مورد آن تحقيق كنيد. در اين مورد از علاقه‌ي خود غافل نشويد. حتماً به سراغ كسب و كاري برويد كه به آن علاقه‌منديد. دريافت نمايندگي‌هايي كه با علايق شما متضاد است مي‌تواند در كارتان اختلال ايجاد كند. پس انجام تحقيقات لازم قبل از هر اقدامي ضروري و مهم است.

مثلاً اگر به صنعت غذا علاقه‌منديد در اين زمينه نمايندگي دريافت كنيد.

2- اخذ نمايندگي با سود بالا

براي اينكه بتوانيد از طريق دريافت نمايندگي سود بسيار بالايي دريافت كنيد بايد با سرمايه بالا كار خود را شروع كنيد. شركت‌هاي بزرگ داخلي و خارجي كه نامشان به گوش همه خورده است با اعطاي نمايندگي مي‌توانند شما را به سود زيادي برسانند. براي دريافت اين نوع از نمايندگي‌ها بايد با پشتوانه قوي و زير ساخت مناسب وارد شويد.

براي شروع كار بايد به دنبال برندهايي باشيد كه مورد توجه عموم هستند و از جايگاه خوبي برخوردارند. اين نوع از شركت‌هاي معروف در طول سال‌ها فعاليت خود توانسته‌اند تا با خدمات خود اعتبار خوبي به دست آورند.

سعي كنيد نمايندگي شركت‌هايي را دريافت كنيد كه از تيم حرفه‌اي و متخصصي برخوردار باشند. هرچقدر كيفيت شركتي كه شما نمايندگي آن را دريافت مي‌كنيد بالاتر باشد موفقيت شما بيشتر خواهد بود.

3- دريافت نمايندگي هاي پرسود رايگان

برخي از شركت‌ها نمايندگي رايگان اعطا مي‌كنند. اگر سرمايه‌ شما به حد كافي نيست، مي‌توانيد كار خود را با دريافت نمايندگي‌هاي رايگان آغاز كنيد. با اين كه اين نوع نمايندگي از تنوع كمتري برخوردار است و در مواردي شما را محدود مي‌كند، اما براي شروع فرصت خوبي است. البته نكته مهمي كه شما بايد آن را رعايت كنيد اين است كه حتماً در مورد شركتي كه مي‌خواهيد نمايندگي آن را دريافت كنيد، تحقيق كرده و از اعتبار آن مطمئن شويد، تا دچار ضرر و زيان نگرديد.

4- هدف خود را از دريافت نمايندگي روشن كنيد

شروع هر كاري نيازمند يك هدف است. ببينيد كه از دريافت يك نمايندگي چه هدفي داريد و قرار است چه كاري انجام دهيد. مي‌توانيد از سؤالات زير استفاده كنيد و خودتان را مورد ارزيابي قرار دهيد كه آيا از انجام چنين كاري مطمئن هستيد و انتخاب درستي انجام مي‌دهيد يا نه:

  • من توانايي فروش چه چيزي را دارم؟
  • نيازهاي منطقه‌اي كه من در آن سكونت دارم چيست؟
  • چه محصولي بيشترين خريدار را دارد؟
  • چه شركت‌هايي نمايندگي رايگان اعطا مي‌كنند؟ چه محصولاتي توليد مي‌كنند؟
  • در منطقه و يا شهري كه من زندگي مي‌كنم چه كمبودي وجود دارد كه با كار من مي‌تواند برطرف شود؟

5- بررسي وضعيت مالي

برخي افراد به دليل كمبود سرمايه، جذب دريافت نمايندگي‌هاي رايگان مي‌شوند. اما رايگان بودن نمايندگي به اين معنا نيست كه شما هيچ پولي خرج نمي‌كنيد. آن‌ها به شما نمايندگي رايگان اعطا مي‌كنند اما خودتان بايد محل كار، ابزار و وسايل، تبليغات و بازاريابي آن را انجام دهيد كه همه اينها نيازمند پرداخت پول است. متأسفانه بسياري از كسب و كارهايي كه بسته مي‌شوند اغلب به دلايل مشكل مالي است. دقيقاً مشخص كنيد كه در چه وضعيت مالي قرار داريد و هزينه‌هاي پيش بيني نشده را هم در نظر بگيريد تا كسب و كار شما پُر رونق باقي بماند.

6- ريسك پذير بودن

وقتي شما به سراغ شركت‌هايي مي‌رويد كه نمايندگي رايگان اعطا مي‌كند بايد به اين نكته توجه كنيد كه سود كمي دارند. اصولاً رايگان بودن اين نوع از شركت‌ها به دليل سود پايين‌شان است. حتي ممكن است به دليل ناشناخته بودن مشتري كمتري داشته باشند و به همين دليل هم سودشان كم است. بنابراين اگر اهل ريسك هستيد وارد توافق با اين شركت‌ها شويد. چون ممكن است سود خوبي به دست نياوريد.

كوتاه سخن اينكه…

بهترين كار براي رونق كسب و كار، دريافت نمايندگي از برندها و شركت‌هاي معتبر است. شما با سرمايه‌گذاري روي اين كار به كسب و كار نوپاي خود هويت مي‌بخشيد. يكي از مهم‌ترين مزاياي دريافت نمايندگي شركت‌ها و سازمان‌ها اين است كه شما مطمئن مي‌شويد سرمايه‌تان در جاي درستي هزينه مي‌شود. در اين راه از تجربه و دانش افراد متخصص استفاده كنيد تا ضمن برطرف كردن شك و ترديد به شما كمك كنند كه در اين راه محكم‌تر قدم بگذاريد. براي اطلاع ايده هاي كار با سرمايه كم كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره جهت راه اندازي كار مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره  تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

از نظر شما دريافت نمايندگي هايپر ماركت‌ها مي‌تواند سودمند باشد؟

بله. هايپر ماركت‌ها گزينه بسيار خوبي براي دريافت‌نمايندگي هستند. با توجه به اين اينكه اين نوع فروشگاه‌ها از رونق اقتصادي خوبي برخوردارند و روز به روز در حال گسترش هستند مي‌توانند انتخاب خوبي براي شروع يك كسب و كار حرفه‌اي باشند. اما با دريافت مشاوره كسب و كار مي توانيد به طور دقيق تر از ميزان سود آتي و ديگر گزينه‌هاي سرمايه‌گذاري اطلاع كسب كنيد.

آيا مي‌توان نمايندگي چند شركت را داشت؟

بله. با توجه به سرمايه‌تان مي‌توانيد نمايندگي چندين شركت و برند معتبر را داشته باشيد و از آن سود خوبي به دست آورديد. البته اين كار به توان مديريتي بالاي شما نيازمند است تا بتوانيد بهترين نتيجه را دريافت كنيد.

 

 

منبع: دريافت نمايندگي پرسود

دستگاه هاي توليد تي بگ و دمنوش گياهي و ميوه اي

۸ بازديد

بازار جهاني چاي در سال 2020 قريب به 200 ميليارد دلار آمريكا ارزش گذاري شده است و پيش بيني مي‌شود تا سال 2025 به بيش از 318 ميليارد دلار برسد، اندازه بازار جهاني دمنوش‌هاي گياهي نيز 3.32ميليارد دلار در سال 2020 ارزش‌گذاري شده است و انتظار مي‌رود كل درآمد تاسال 2021 تا 2027؛ 4.94درصد رشد كند و به 4.65ميليارد دلار برسد كه نشان از محبوبيت چاي و دمنوش‌ها در سراسر جهان است. اين نوشيدني‌ها كه در ابتدا به عنوان يك نوشيدني دارويي استفاده مي‌شد براي استفاده تفريحي ابتدا در زمان سلسله تانگ رواج دشات و سپس به ساير كشورهاي آسيايي نيز گسترش پيدا كرد و از قرن16 نيز به اروپا آورده و در سراسر جهان گسترش يافت. در ادامه دستگاه هاي مورد نياز براي توليد تي بگ و دمنوش گياهي و ميوه اي را معرفي كرده‌ايم.

دستگاه هاي توليد تي بگ و دمنوش گياهي و ميوه اي

  منبع : دستگاه توليد تي بگ

 

 

دستگاه هاي توليد تي بگ براي كدام گياهان دارويي استفاده مي‌شود؟

فرآوري گياهان دارويي همانند توليد دمنوش‌هاي گياهي باتوجه به ذخاير متنوع و غني از گياهان دارويي در كشور ما به عنوان يك مزيت اقتصادي مي‌تواند بستر توسعه بيشتر صنايع تبديلي و تكميلي بخش كشاورزي باشد.

از آنجا كه گياهان دارويي منبع درآمد باارزشي هستند؛ لذا بايد جهت رقابت در بازارهاي جهاني به سمت فناوري‌هاي جديد فرآوري و بسته‌بندي در اين حوزه پيش برويم و به موازت ارتقاء دانش فني در توليد و تنوع انواع دمنوش‌هاي گياهان و ميوه‌ها، سطح تخصص در فرآوري، طعم‌دار نمودن و توليد تركيبي سالم بهداشتي ارگانيگ از گياهاني را كه هم جنبه دارويي خود را حفظ و هم مشتري پسند باشند را نيز توسعه دهيم.

معرفي كدهاي ISIC متعلق به محصول مورد بررسي

براساس سيستم طبقه بندي گياهان دارويي داراي و فرآورده‌هاي مرتبط كدهاي آيسيكي به شرح ذيل را دارد.

معرفي كدهاي ISIC متعلق به محصول مورد بررسي

گياهان مورد استفاده در توليد دمنوش‌هاي گياهي و ميوه‌اي انواع زيادي دارند؛ بديهي است اين گياهان هركدام به تنهايي و در تركيب با يكديگر خواص بسيار متفاوتي را ايجاد مي‌كنند. براي آشنايي با انواع دمنوش‌هاي طعم دار شده تك گياه، دو گياه، سه گياه، چهارگياه، پنج گياه و هفت گياه و ميوه‌اي از گياهاني همانند بابونه، گل گاوزبان، نعناع معطر، اسطوخودوس، رزماري، ريحان، پونه كوهي، سنبل الطيب، بومادران مقاله طرح توجيهي دمنوش گياهان دارويي را بخوانيد.

فرايند و دستگاه (ماشين آلات) توليد تي بگ و دمنوش گياهي و ميوه اي

استفاده از گياهان دارويي به عنوان مواد اوليه براي توليد انبوه  محصولات نياز به جدا سازي، آسياب، خشك كردن، سورتينگ، بسته بندي دارد. از اين گياهان در صنايع غذايي مختلفي همانند توليد دمنوش‌ها استفاده مي‌شود.

اساس اين فعاليت‌ها بر فرآوري با حفظ خواص مواد موثره مفيد موجود در بخش‌هاي مختلف گياهان استوار است. گياهان دارويي جهت نگهداري طولاني مدت و كاربردهاي مختلف به عنوان مواد اوليه در صنايع تبديلي ابتدا آماده سازي، شستشو، غبار روبي، تميز و سپس خشك مي‌نمايند. لذا فروآري صنعتي گل و گياهان نيازمند خط توليد پاكسازي و خشك كردن مي‌باشد. براي خشك نمودن گياهان تكنيك‌هاي متفاوتي مورد استفاده قرار مي‌گيرد تا طي آن رطوبت گل و گياه گرفته شده و در نهايت محصول خشك شده با حفظ خواص اوليه را داشته باشيم.

فرايند و دستگاه (ماشين آلات) توليد تي بگ و دمنوش گياهي و ميوه اي

 

مواد اوليه توليد دمنوش ها

با توجه به توضيحات ارائه شده در بخش ويژگي‌هاي فني محصول، مواد اوليه اصلي توليد دمنوش را گياهان متنوع طبيعي تشكيل مي‌دهد كه به صورت تي بگ بسته بندي و ارايه مي‌گردد. بديهي است در اين فرايند از مواد ديگري همانند جعبه دمنوش، اسانس طبيعي، كارتن، نخ، رول opp، و بروشور نيز استفاده مي‌گردد.

 

خدمات قابل ارايه كاردوك به طرح‌ها و واحدها

تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي

  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارايه فرمولاسيون قابل استفاده در توليد محصولات
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

 

منبع : دستگاه توليد تي بگ

خط توليد رب گوجه فرنگي و نحوه شروع كار

۶ بازديد

در خط توليد كارخانه رب گوجه فرنگي ورود مواد اوليه به دليل له و خراب شدن گوجه فرنگي از حساسيت بالايي برخوردار است. بعد از ورود گوجه فرنگي ها شسته شده و عمليات سورتينگ صورت مي گيرد. پس سورت شدن گوجه فرنگي ها آنها خرد شده و وارد مرحله پخت مي شوند. در اين مقاله شما مي تونيد اطلاعات كاملي در مورد خط توليد كارخانه رب گوجه فرنگي و دستگاه رب گوجه فرنگي كسب نماييد. براي كسب اطلاعات بيشتر درباره طرح توجيهي صنايع غذايي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خريد خط توليد كارخانه،  طرح توجيهي رب گوجه فرنگي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: خط توليد رب گوجه فرنگي

 

 

 

دانش فني پروژه و فرايند توليد رب گوجه فرنگي

دانش فني و ماشين آلات توليد رب گوجه فرنگي در كيفيت مناسب و در ظرفيت‌هاي متفاوت و قابل رقابت هم از خارج و هم در داخل كشور قابل تامين است. ظرفيت‌هاي اقتصادي خط توليد رب گوجه فرنگي داراي تعداد نيروي انساني و سطوح اتوماسيون متفاوت مي‌باشند.

ظرفيت خط توليد، مهم‌ترين پارامتر در برآورد كردن تامين زير ساخت‌هاي مورد نياز و هزينه راه‌انداري خط توليد رب گوجه فرنگي است. در نتيجه ميزان ورود مواد اوليه به خط توليد در يك روز كاري كارخانه بر حسب ظرفيت متفاوت خواهد بود. ماشين آلات، تاسيسات و زيرساخت‌هاي خط توليد رب گوجه فرنگي از ظرفيت‌هاي فرآوري روزانه ۵ الي ۴۵۰۰ تن گوجه فرنگي قابل توليد، نصب و پياده سازي است.

بيشتر بخوانيد : طرح توجيهي رب گوجه فرنگي

سرمايه، قيمت و هزينه احداث كارخانه توليد رب گوجه فرنگي

سرمايه مورد نياز براي راه‌‌ اندازي خط توليد رب گوجه فرنگي ارتباط تنگاتنگي با نياز بازار، ظرفيت  عملياتي، سطح تكنولوژي ماشين‌آلات ،تاسيسات عمومي و محل اجراي طرح دارد. پس لازم است از همان ابتدا با در نظر داشتن متغيرهاي اقتصادي وابسته به زمان احداث، امكاسنجي طرح بصورت دقيق مشخص شود.

خط توليد رب گوجه فرنگي را مي توان با توجه به سطح اتوماسيون فرايند توليد پيش بيني و جانمايي نمود. در فرايندهاي توليد داراي كنترلرهاي اتوماتيك هزينه‌هاي نيروي انساني و در نتيجه هزينه‌هاي متغير وابسته به نيروي انساني كاهش پيدا خواهد كرد. در مقابل با افزايش ميزان سرمايه گذاري لازم ناشي از خريد و نصب تجهيزات مورد نياز و اتوماتيك كردن خط توليد مواجه هستيم كه در طول زمان مي‌تواند با پايين آوردن هزينه‌هاي توليد و سوددهي بيشتر جبران شود.

در اين طرح، توجيه‌پذيري خط توليد رب گوجه فرنگي با ظرفيت ۲۰۰  الي ۲۵۰  تن گوجه در روز به لحاظ اقتصادي و فني مورد بررسي قرار مي‌گيرد. ماشين‌آلات خط توليد در سه بخش دريافت، آماده‌سازي و توليد (شامل دريافت آبگيري و تلغيط  و بسته‌بندي) در ادامه شرح داده شده است.

خط توليد رب گوجه فرنگي

خط توليد رب گوجه فرنگي مرحله اول | دريافت و شتشوي گوجه فرنگي

در مرحله دريافت، به دليل حساسيت بالاي گوجه فرنگي در برابر خرابي و له شدن، نحوه ورود بسيار اهميت دارد. سيستم دريافت به دو صورت دستي يا اتوماتيك مي‌تواند صورت پذيرد. گوجه فرنگي‌ها ابتدا در سبد يا جعبه‌هاي پلاستيكي تقريبا 25 كيلويي توسط كاميون يا وانت وارد كارخانه شده و پس از توزين و تخليه از سكوي بارگيري كارخانه توسط اپراتورها، با فشار زياد آب، به سمت وان دريافت اوليه جهت شتشو هدايت مي‌شوند و با باز كردن دريچه هاي خروجي اين وان، گوجه‌ها به راحتي همراه آب در كانال مربوطه جاري شده و ضمن شستشوي اوليه به سمت خط توليد حركت مي نمايد. در اين مرحله گوجه‌هاي داراي كيفيت قابل قبول براي انتقال وارد دستگاه بالابر مي‌شوند.

مرحله دوم | شستشوي نهايي و سورتينگ

محصول شسته شده و آماده ورود توسط بالابر به بخش وان دريافت ثانويه كه ارتفاع بيشتري دارد وارد مي‌شود. در فرايند آب اضافي گوجه‌ها گرفته و پس از شستشوي نهايي توسط دوش‌هاي آب تعبيه شده روي نوار سورتينگ قرار مي‌گيرند. در اين دستگاه محصول هم بر روي ميز به جلو حركت مي‌كند و هم بر روي محور خود مي چرخد تا اپراتور بتواند كيفيت محصول را بررسي و سالم بودن آنها را تائيد كند. بدين صورت كارگران از دو طرف نوار نقاله بازرسي مي‌توانند كيفيت محصول را بررسي و سالم بودن آن‌ها را تائيد كنند.

جداسازي گوجه‌هاي نامناسب و كال و له شده و يا خار و خاشاك و چوب و غيره از گوجه‌ها در اين مرحله فراهم مي‌شود.

خط توليد رب گوجه فرنگي مرحله  سوم | خرد كردن گوجه ها

براي تسهيل در فرايند تغليظ، گوجه هاي تميز شده ابتدا وارد خردكن شده و توسط يكسري تيغه‌هاي متحرك موجود در آن خرد مي‌شوند. گوجه‌ها پس از خرد شدن قبل از ورود به فرايند تلغيظ به مخزن ذخيره انتقال مي‌يابند.

مرحله چهارم | پخت اوليه

گوجه‌هاي خرد شده  جهت نرم شدن از مخزن با پمپاژ به پيش گرمكن براي رسيدن به حرارت حدود  85 الي 90  منتقل مي‌شود. در نتيجه آن ضمن كاهش بار ميكروبي و افزايش راندمان آبدهي در مرحله فيلتراسيون سبب دستيابي به غلظت، رنگ و قوام مناسب محصول خواهد شد.

خط توليد رب گوجه فرنگي مرحله پنجم | فيلتراسيون

پس از عمليات پيش گرم كني، پوست ها، پالپ و ناخالصي‌هاي ديگر مخلوط آب و گوجه جدا مي‌شود. با توجه به نوع و حساسيت محصول صافي ها متفاوت هستند، اما عملكرد همه آن ها يكي است. در اين فرايند از انواع صافي هاي روتاري با دور كم يا صافي هاي توربو با دورهاي بالا مي توان استفاده كرد.

مرحله ششم | تانك فرموله يا مخزن ذخيره

پس از فيلتراسيون آب گوجه وارد مخزن ذخيره آب گوجه شده و آماده پمپاژ به سيستم تلغيظ مي‌گردد. جنس اين مخزن از نوع استيل مي‌باشد.

خط توليد رب گوجه فرنگي مرحله هفتم | تغليظ آب گوجه

آب گوجه موجود در مخزن ذخيره جهت افزايش غلظت و تبديل شده به رب توسط پمپ به داخل ديگ تغليظ وارد مي‌گردد. در يك يا دو يا چند مرحله غلظت سازي محصول نهايي توليد مي‌شود. آب گوجه در ديگ تغليظ تحت خلاء و تحت تاثير حرارت غيرمستقيم آب خود را تا رسيدن به درجه بريكس مناسب يا غلظت مورد نظر از دست مي‌دهد. در اين مرحله نمك نيز به رب اضافه مي‌شود.

خلاء مورد استفاده در اين سيستم از يك طرف سبب حفظ كيفيت رنگ و ويتامين‌ها و از يك طرف ديگر موجب افزايش سرعت توليد و صرفه‌جويي در انرژي مورد نياز مي‌شود. رب گوجه فرنگي آماده شده از ديگ تغليظ وارد مخزن ذخيره مي‌شود و از آنجا با پمپ به دستگاه پاستوريزاسيون انتقال مي‍‌يابد، تا در دماي حدود 85 درجه سانتيگراد حرارت ديده و ميكرواورگانيسم‌هاي آن غير فعال شوند.

خط توليد رب گوجه فرنگي مرحله هشتم | استريل و پركردن قوطي و دربندي

جهت اطمينان از عاري بودن قوطي‌ و شيشه‌ها از آلودگي، لازم است تا قوطي‌ها پيش از عمليات پر كردن كاملا تميز شوند. براي استريل كردن ظروف از دستگاهي به نام قوطي‌شور استفاده مي‌شود. سپس به سمت دستگاه پركن هدايت شده و بطور همزمان رب گوجه فرنگي پاستوريزه شده، بلافاصله وارد دستگاه فيلر و پركن مي‌شود. خروج قوطي‌ها از دستگاه نيز به شكل اتوماتيك صورت مي‌گيرد. پس از پرشدن، قوطي‌ها به دستگاهي نيمه اتوماتيك و يا تمام اتوماتيك كه وظيفه مهر و موم كردن درب قوطي و پرس را دارد، وارد مي‌شود. پس ازآن و در نهايت قوطي‌هاي پر شده به بخش بسته بندي و شرينك پك منتقل مي‌شوند.

پس از فرآيند دربندي، قوطي‌هاي رب جهت استريليزاسيون به دستگاه پاستوريزاتور هدايت مي‌شوند.

خط توليد رب گوجه فرنگي مرحله نهم | اتيكت زني و بسته بندي

پس از خشك شدن قوطي ها اتيكت خورده و توسط دستگاه جت پرينتر بر روي قوطي‌ها تاريخ توليد، تاريخ مصرف، سريال و قيمت مصرف‌كننده زده مي‌شود. سپس در كارتن يا با دستگاه شرينگ پك با كشيدن يك نايلون روي قوطي‌هاي رب بسته‌بندي اتمام مي‌يابد.

تاسيسات و ماشين الات خط توليد رب گوجه فرهنگي

بخش تاسيسات شامل ماشين‌آلات مربوطه به تامين انرژي خط توليد، از جمله بخار آب مورد نياز جهت پخت و پاستور كردن رب مي‌باشد. ديگ بخار يا بويلر به منظور تامين بخار و كولينگ تاور جهت خنك كردن آب كاهش‌دهنده دماي دستگاه تغليظ، مهم‌ترين ماشين‌آلات تاسيسات خط توليد رب گوجه‌فرنگي مي‌باشند.

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرحها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارايه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنواوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي دريافت مشاوره در زمينه خريد خط توليد كارخانه،  طرح توجيهي رب گوجه فرنگي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: خط توليد رب گوجه فرنگي

دستگاه توليد نوار بهداشتي در ايران

۹ بازديد

در فرايند خط توليد و دستگاه توليد اتوماتيك انواع نوار بهداشتي مواد اوليه و لايه‌هاي تشكيل دهنده محصول به صورت رول در دستگاه قرار مي‌گيرد و سيستم به صورت كنترل شده نوارها را در خط توليد هدايت مي‌نمايد تا پس از انتقال و افزودن مواد وپودر جاذب و فرمينگ در مراحل مختلف با استفاده از چسب‌هاي ملت نوارها فيكس و شكل دهي گردد. محصول پس از فرم دهي به صورت نواري پيوسته جهت برش و بسته بندي و چاپ مشخصات و برند انتقال مي‌يابد. سپس بسته حاوي نوار بهداشتي  شرينگ يا در كارتن قرار گرفته و به انبار محصول ساخته شده منتقل مي‌گردند. در ادامه مشخصات دستگاه هاي توليد نوار بهداشتي با توجه به نياز شما معرفي شده است. مي‌توانيد با سفارش طرح توجيهي توليد نوار بهداشتي به طور دقيق‌تر جزئيات پروژه شما ارزيابي شود.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

lمنبع : خط توليد و دستگاه توليد نوار بهداشتي

 

قيمت ماشين آلات خط توليد نوار بهداشتي

قيمت ماشين آلات و دستگاه خط توليد انواع نوار بهداشتي به عوامل متعددي بستگي دارد؛ كيفيت ماشين آلات، قطعات و تجهيزات مكانيكي، الكتريكي و پنوماتيكي مورد مصرف در ساخت دستگاه‌ها، برند و تضمين‌هاي سازنده همانند گارانتي و وارانتي قطعات، ماشين آلات و خدمات بعد از فروش، ظرفيت توليد محصول در واحد زمان، قابليت توليد محصول در سايز، شكل، ضخامت و تعداد متفاوت در يك خط توليد  (منطعف بودن)، سيستم‌هاي كنترلي همانند PLC اتوماسيون و قابليت مانيتورينگ خط توليد، درصد ضايعات و ميزان دقت فرايندي دستگاه‌ها در زمان توليد، طول عمر دستگاه‌ها تماماً از جمله عواملي هستند كه در انتخاب ماشين آلات موثر هستند.

قيمت ماشين آلات خط توليد نوار بهداشتي

لذا براي انتخاب ماشين آلات كه قادر باشد كيفيت مطلوب و استاندارد محصول را با حداقل ضايعات در يك ظرفيت اقتصادي متناسب سرمايه گذاري را تضمين كند، نياز به بررسي‌هاي دقيق و مشاوره كارشناسي دارد كه با شناخت كامل و مقايسه‌اي از تمامي توليدكنندگان داخلي و خارجي شروع مي‌گردد.

مواد اوليه توليد نوار بهداشتي

ركن اصلي توليد، همزمان با ماشين آلات در توليد محصول باكيفيت، انتخاب، تامين و كاربرد مواد استاندارد است. مواد اوليه اصلي در توليد محصول عبارتند از خمير پالپ پودر جاذب تيشو و مانون و منسوجات نبافته. الياف مورد استفاده در اين محصولات شامل الياف طبيعي مانند پنبه كتان، الياف مصنوعي از جمله الياف منقطع و يا فيلامنتي ترموپلاستيك و الياف ديگر مانند الياف شيشه  و خمير چوب، گرانول‌ها، پودر مواد فوق جاذب، مي‌باشد.

الياف پلي پروپلين بيشترين مصرف را در اين نوع توليدات دارند و از انواع الياف منقطع و فيلامنتي ديگر نظير پلي آكريلونيترل و پلي آميد و الياف دو جزيي و غيره نيز استفاده مي‌شود. بعد از پلي پروپيلن الياف پلي اتيلن ترفتالات (پلي استر) بيشترين مصرف را در اين منسوجات دارد. براي توليد لايه روي پوشك و نوار بهداشتي از الياف پلي پروپيلن استفاده مي‌گردد. با توجه به نقش حساس انتخاب ماشين آلات، تكنولوژي و مواد اوليه مورد نياز توليد محصولات استاندارد لازم است جهت حفظ و صيانت از سرمايه‌گذاري در اجراي طرح صنعتي از كارشناسان خبره كاردوك در زمينه انتخاب خط توليد و مواد اوليه انواع نوار بهداشتي مشاوره بگيريد.

مواد اوليه توليد نوار بهداشتي

خدمات قابل ارايه كاردوك به طرح‌ها و واحدها

تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي

  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارايه فرمولاسيون قابل استفاده در توليد محصولات
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

lمنبع : خط توليد و دستگاه توليد نوار بهداشتي

صنايع و معادن استان مازندران | آدرس سازمان صنعت و معدن در ساري

۸ بازديد

آدرس اداره صنايع و معادن استان مازندران چيست؟ بسياري از كسب و كارها و صاحبان مشاغل براي دريافت خدمات مربوطه، بايد به اداره صنايع معادن مراجعه كنند. اما قبل از مراجعه بايد بدانيد كه بسياري از اين خدمات به صورت اينترنتي از طريق سامانه بهين ياب ارائه مي‌شود. كارشناسان كاردوك به شما براي دريافت خدمات هر چه بهتر راهنمايي لازم را ارائه مي‌دهند.

براي دريافت خدمات از كارشناسان با تجربه كاردوك مي‌توانيد از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: صنعت و معدن استان مازندران

 

 

 

آدرس اداره صنايع و معادن و تجارت استان مازندران

آدرس و اطلاعات مهم در مورد صنعت، معدن و تجارت استان مازندران به شرح زير مي‌باشد:

آدرس اداره صنعت و معدن استان مازندران :
مازندران – ساري – ميدان امام خميني _ ابتداي بزرگراه ساري _ سازمان صنعت معدن و تجارت استان مازندران 
 
شماره تماس ساختمان اصلي:  ۰۱۱۳۳۳۷۲۰۰۵
شماره فكس: ۰۱۱۳۳۳۶۲۵۳۴
 
آدرس ايميل: [email protected]
 
آدرس وب سايت:  https://gil.mimt.gov.ir/

ساعات كاري : از شنبه تا چهارشنبه از ساعت هفت و نيم تا دو نيم (7:30 تا 14:30) و پنجشنبه ها از ساعت (7:30 تا 14:15)

خدمات صنايع معادن استان مازندران

تمام كساني كه با حوزه صنعت، معدن و تجارت درگير هستند مي‌دانند كه اين سازمان خدمات بسياري از گرفتن وام تا ارائه جواز را انجام مي‌دهد. مهم‌ترين خدمات صنعت و معدن عبارتند از؛

بررسي و ارائه جواز و پروانه براي طرح‌هاي صنعتي

ارائه واحدي با امكانات صنعتي در شهرك‌هاي صنعتي

ارائه وام براي طرح‌هايي با توجيه اقتصادي

ارائه سهميه مواد اوليه

اعلام آمارهاي واحدهاي توليدي و صنعتي

و….

خدمات الكترونيكي صنايع معادن

سازمان صنايع، معادن و تجارت (صمت) با توجه به پيشرفت تكنولوژي همانند ساير حوزه‌ها بسياري از خدمات خود را به صورت آنلاين و از طريق اينترنت ارائه مي‌دهد. بهين ياب يكي از جامع‌ترين سامانه هاي مربوطه به صنايع، معادن و تجارت كشوري است. 

 

خدمات قابل ارائه كاردوك

شركت كاردوك به صاحبان مشاغل و كارآفرينان در تمامي مراحل انجام پروژه خدمات ارائه مي‌دهد. شما مي‌توانيد در زمينه‌هاي زير با كارشناسان تماس گرفته و راهنمايي لازم را دريافت كنيد.

مشاوره كسب و كار

اصلاح طرح توجيهي و نوشتن طرح توجيهي

انجام تمام امور مربوط به سامانه بهين ياب

عيب يابي پروژه

مكان يابي و اجراي پروژه

دريافت جواز تاسيس صنعتي و پروانه بهره برداري

تامين مالي و دريافت وام 

تامين تجهيزات و معرفي دستگاه هاي مناسب

براي دريافت خدمات از كارشناسان با تجربه كاردوك مي‌توانيد از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: صنعت و معدن استان مازندران

مهارت هاي كارآفريني

۹ بازديد

مهارت هاي كارآفريني يكي از مهم‌ترين مسائلي است كه كارآفرينان بايد براي رسيدن به موفقيت در كارشان در آ‌ن‌ها استاد باشند. از آنجايي كه كارآفريني امروزه بسيار مورد توجه قرار گرفته و به نوعي تخصص تبديل شده، هر كارآفريني بايد به يكسري از مهارت‌ها مسلط باشد تا بتواند در كسب و كاري كه مي‌خواهند راه‌اندازي كند به موفقيت برسد. برخي از كارآفرينان از خدمات مشاوره كسب و كار و منتورينگ براي موفقيت در كارشان استفاده مي كنند. در واقع به نحوي از متخصصان براي پيشبرد هر چه بهتر كارشان استفاده مي كنند.

 

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه مهارت هاي كارآفريني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع : مهارت هاي كارآفريني




 

مهارت هاي كارآفريني

مهارت‌ها را مي‌توان در دو دسته خاص و عام تعريف كرد. مهارت‌هاي خاص مهارت‌هايي ويژه و تخصصي هستند و مهارت‌هاي عام، مهارت‌هاي عمومي به حساب مي‌آيند كه كارآفرينان موفق بايد در آن به تسلط برسند. به دليل اهميت اين موضوع ما مهم‌ترين مهارت‌هاي خاص و عام كارآفريني را براي شما توضيح مي‌دهيم. لطفاً تا انتها همراه ما باشيد.

 

مهارت هاي كارآفريني عام

1- مهارت در برقراري ارتباط

يكي از مهم‌ترين و در عين حال ساده‌ترين مهارت هاي عمومي كه هر كارآفريني بايد به آن مسلط باشد، مهارت در برقراري ارتباط است. يك كارآفرين بايد بتواند با كارمندان، مديران، سرمايه‌گذاران داخلي و خارجي موثرترين ارتباط‌ها را برقرار كند. هر چقدر مهارت برقراري ارتباط با ديگران در يك كارآفرين برتر و ويژه باشد، او راحت‌تر قدم‌هاي بزرگتري را برمي‌دارد. مهارت برقراري ارتباط باعث مي‌شود تا كارآفرين بتواند از بهترين منابع مالي و غير مالي در جهت منافع خود استفاده كند.

2- مهارت هاي كارآفريني | انتخاب نوع فعاليت

يكي ديگر از مهارت‌هاي عمومي و لازم براي هر كارآفريني توانايي انتخاب درست است. فردي كه مي‌خواهد كارآفرين شود بايد بداند دقيقاً در چه حيطه‌اي مي‌خواهد فعاليت كند و قوانين و مقررات مربوط به آن كار را بداند. يك كارآفرين موفق با انتخاب خوب و درستش مي‌تواند موفقيت خود و ساير همكارانش را تضمين كند. انتخاب نوع فعاليت از جمله مهم‌ترين مهارت‌هاي عمومي شناخته شده براي كارآفرينان است.

3- انتخاب نام و برند كسب و كار

كارآفرين بايد براي كسب و كاري كه مي‌خواهد راه‌اندازي كند حتماً يك نام مناسب و مشخصي را در نظر بگيرد. كم كاري و سهل‌انگاري در اين زمينه نشان مي‌دهد كه او ضعف بزرگي در يك مهارت مهم عمومي دارد. وقتي يك كارآفرين براي انتخاب نام كسب و كار خود وقت مي‌گذارد، نشان مي‌دهد كه بي هدف و بي انگيزه وارد عرصه رقابت نشده و براي كار خود و پيشرفت آن برنامه‌هاي ويژه‌اي را تدارك ديده است.

4- مهارت هاي كارآفريني | تمايل به يادگيري

برخي تصور مي‌كنند هنگام فارغ التحصيلي دانشگاه يا گرفتن گواهينامه، يادگيري متوقف مي‌شود، اما اين طور نيست. يادگيري روندي طولاني و پيوسته است. شما بايد با تغييرات در فناوري، سير تحول صنعت، روند فروش و ساير موارد خود را به روز كنيد. هميشه به دنبال دانش جديد باشيد. يك كارآفرين بايد هميشه تشنه يادگيري باشد و از هر مانعي كه در سر راه يادگيري‌اش قرار دارد، عبور كند.

 

مهارت هاي كارآفريني خاص

ريسك‌پذيري

يك ويژگي و مهارت خاصي كه يك كارآفرين بايد آن را دارا باشد، ريسك پذيري است. هر كارآفرين بايد بتواند در موارد لازم ريسك‌هاي پر خطر را انجام دهد تا كسب و كارش پيشرفت كند. وقتي به عنوان يك كارآفرين بتوانيد ريسك كنيد، يعني خواهان تغيير، برطرف كردن بحران‌ها و افزايش درآمد هستيد.

مهارت هاي كارآفريني | مديريت زمان

مديريت زمان از جمله مهارت‌هاي خاص و حرفه‌اي براي هر كارآفرين محسوب مي‌شود. كارآفريني كه مديريت زمان را جدي مي‌گيرد؛ يعني مي‌تواند، در تنظيم و اداره زمان، صرفه جويي در وقت، ايجاد آمادگي و توانمندي براي انجام كارها، انجام كارها در زمان تعيين‌شده و كاهش حجم فعاليت‌هاي كاري، نظارت و آگاهي داشتن از فعاليت‌ها، ايجاد اثربخشي و بهره‌وري در كارها و فعاليت‌هاي روزانه، جلوگيري از ايجاد سردرگمي، پشيماني و حسرت و جلوگيري از تعلل در كارها و اتلاف وقت بسيار مؤثر عمل كند.

استقامت در كار

بسياري از موفق‌ترين صاحبان مشاغل، شكست‌ها و ناكامي‌هاي مخربي را متحمل شدند. آنها به جاي اينكه به اين وقايع به عنوان پايان يك وضعيت نگاه كنند، به عنوان لحظه‌هاي مهم يادگيري نگاه كردند. آنها خوش‌بيني و پشتكار خود را حفظ كردند، اما همچنين براي ايجاد تغيير در آينده تلاش كردند. به ياد داشته باشيد كه شما فقط وقتي كه تلاش خود را متوقف مي‌كنيد شكست مي خوريد. پايداري و استقامت كليد موفقيت شما در كارآفريني خواهد بود.

توانايي شناسايي و حل مشكلات

يك كارآفرين بايد بتواند توانايي شناسايي و حل مشكلات را به عنوان يك ويژگي خاص در خود پرورش دهد. توانايي شناسايي و حل مشكلات يعني كارآفرين بتواند در شناسايي مشكل، درك منافع همه افراد، ليست راه‌حل‌هاي ممكن و ارزيابي و انتخاب بهترين راه‌حل به خوبي دست به انتخاب و عمل بزند. هر چقدر مهارت و توانايي شناسايي و حل مسائل در يك كارآفرين قوي باشد، كسب و كارش با مشكلات كمتري رو به رو خواهد شد. شما مي توانيد به عنوان يك كار آفرين از خدمات مشاوره كاردوك جهت ارتقا و رفع مشكلات اداري و مالياتي خود استفاده كنيد.

 

در اين روزگار چطور كارآفرين باشم؟

با توجه به تحولاتي كه با ورود اينترنت به وجود آمده، فرصت مناسبي براي كارآفرينان نيز فراهم شده. شما مي‌توانيد با استفاده از اين مسير ارتباطي به روش‌هاي مختلف با مصرف كنندگان و حتي ساير تجار ارتباط برقرار كنيد. داشتن يك سايت براي تحقق اين اهداف بسيار اهميت دارد. اگر براي كسب و كار خود احساس مي‌كنيد به مسيري براي برندسازي نياز داريد، پس حتما تهيه يك سايت كمك شاياني به شما خواهد كرد. براي تهيه و راه اندازي سايت اينترنتي خود كليك كنيد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه مهارت‌هاي كارآفريني مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

چگونه به عنوان يك كارآفرين زمان خود را مديريت كنيم؟

مي‌توانيد يك دفترچه برداريد و تمام كارهايي كه بايد در طول روز انجام دهيد را در آن يادداشت كنيد. براي هر كاري زمان مشخصي تعيين كنيد و بعد از اتمام زمان، سراغ كار بعدي برويد.

چگونه برقراري ارتباط را در خود تقويت كنيم؟

بهترين كار اين است كه پيش قدم شويد. در جلسات مختلف به صورت داوطلبانه شركت كنيد، نظر دهيد حتي اگر نظرتان اشتباه باشد، در صحبت كردن شما اول پيش قدم شويد. به مرور زمان به اين نتيجه مي‌رسيد كه انجامش آنقدرها هم كه فكر مي‌كرديد سخت نبوده است.

 

منبع : مهارت هاي كارآفريني

طرح توجيهي توليد سيبك خودرو براي دريافت وام بانكي

۷ بازديد

طرح توجيهي توليد سيبك خودرو در واقع نقشه‌اي است كه شما براي شروع كار و استفاده از فرصت‌هاي سرمايه گذاري به آن احتياج داريد. توليد سيبك خودرو در كشور از مزيت اقتصادي مناسبي برخوردار بوده و سودآوري قابل توجهي دارد با توليد اين محصول مي‌توانيد در زنجيره تامين هم فروشندگان قطعات و لوازم يدكي خودرو و همچنين توليدكنندگان خودرو قرار بگيريد. شما مي توانيد براي نوشتن و يا خريد طرح توجيهي به مركز كاردوك مراجعه كنيد. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنايع خودروسازي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ايده‌ و فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري صنعتي از مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي‌توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح توجيهي توليد سيبك خودرو

 

 

 

طرح توجيهي توليد انواع سيبك خودرو | معرفي انواع سيبك خودرو

سيبك (‌Ball Joint) قطعه‌ايست كه از يك گوي فلزي دسته‌دار تشكيل شده و داخل محفظه‌اي كروي از جنس فولاد سخت قرار دارد، اطراف اين گوي با بوش‌هاي لاستيكي پوشيده شده است. سيبك در واقع قطعه ايست كه باعث چرخش چرخ‌ها حول يك محور مي‌شود، سيبك با تحمل وزن اجازه مي دهد تا چرخ‌ها در هنگام گردش فرمان نيز حركت بالا به پايين (براي مثال افتادن در يك دست انداز) داشته باشند. سيبك معمولا از يك طرف به طبق و از طرف ديگر به چرخ ها متصل هست. اين قطعه اغلب در محور جلو و در سر طبق ها ديده مي شود. ديگر انواع سيبك ها (كه كوچك تر از سيبك هاي سيستم تعليق هستند) در اتصالات ميل فورج وجود دارد. شما مي‌توانيد در ادامه خلاصه طرح توجيهي سيبك را مشاهده نماييد. همچنين براي نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

طرح توجيهي توليد انواع سيبك خودرو | سيبك فرمان

براي آنكه اصطكاك فرمان كاهش پيدا كند نياز به يك سري قطعات كروي هست. سيبك فرمان در سيستم فرمان و هدايت خودرو اين وظيفه را به عهده دارد. لرزش فرمان و يا سخت شدن گردش فرمان مي تواند دليلش خرابي سيبك فرمان باشد. اين قطعه در دو محور جهت حركت دوراني به صورت همزمان مورد استفاده قرار مي‌گيرد. سيبك فرمان به همراه بازوهاي كنترل امكان حركت در سه محور مختصاتي را ايجاد مي‌كنند. به اين صورت اجازه هدايت خودرو  و خنثي كردن حركت هاي ناخواسته را به قسمت جلويي ماشين مي‌دهد.

طرح توجيهي توليد انواع سيبك خودرو | سيبك طبق خودرو

طبق خودرو به قطعه از جنس فلز گفته مي شود كه از دو طرف بوش هاي محوري دارد. اين قطعه از يك سمت به قطعات متحرك سيستم تعليق و از طرف ديگر به شاسي خود وصل هست. در واقع شاسي را به قطعات سيستم تعليق متصل مي كند. گاهي طبق خودر به شكل A هستند، در اين  حالت از سمتي كه به شاسي وصل هست به دو محور تقسيم مي‌شود.

خودرو سازان با در نظر گرفتن نوع سيستم تعليق هر خودرو از طبق هاي خاصي استفاده مي‌كنند. پس ممكن است در هر دو محور و يا يكي از محورهاي ماشين طبق به كار برود. محل قرارگيري طبق ها نيز در هر خودرويي تفاوت دارد، گاه در نيمه بالا و گاه در نيمه پايين چرخ ها كار گذاشته مي شود.

از ديگر وظايف طبق ها انتقال نيروهاي عرضي و طولي از جاده به سگ دست، ميل موجگير و شاسي است.

طرح توجيهي توليد انواع سيبك خودرو | سيبك بغل شاسي خودرو

سيبك بغل شاسي در دسته‌ي جلوبندي و زير بندي قرار مي‌گيرد و در قسمت بدنه‌ي موتور خودرو نصب مي‌شود. سيبك بغل شاسي به نوعي تكيه گاهي براي حفظ تعادل خود است. اين قطعه از يك سر به سيبك تعادل و سر ديگر آنبه هزار خار جعبه فرمان وصل مي‌شود. به طور كلي سيبك بغل شاسي جلوبندي را به بدنه وصل مي كند. همچنين اين قطعه باعث نرم شدن فرمان و از بين رفتن لرزش ماشين مي شود.

طرح توجيهي توليد انواع سيبك خودرو | سيبك مفصل

سيبك مفصل در دو نوع معمولي و هيدروليك در دسته قطعات جلوبندي و سيستم تعليق در ماشين سازي به كار مي رود. وظيفه اين قطعه اتصال جعبه فرمان به سيبك و انسجام جعبه فرمان است.

طرح توجيهي توليد انواع سيبك خودرو | سيبك تعادل

سيبك تعادل يا ميل موجگير بخشي از سيستم تعليق خودرو است كه به دليل فنر مانند بودنش موجگير محسوب مي شود. وظيفه آن حفظ تعادل خودرو است. به كارگيري سيبك تعادل با دو بوش در دو سر آن باعث كاهش صدا مي شود. اين قطعه بين دو چرخ در ميان دسته اي از لاستيك هاي تعادل قرار مي‌گيرد.

طرح توجيهي توليد انواع سيبك خودرو | سيبك زير اكسل

تا به حال متوجه شديد كه سيبك به قطعه اي كروي شكل گفته مي شود كه در نقطه اتصال اصطكاك را كاهش مي‌دهد. سيبك زير اكسل يا همان سيبك زير كمك هم در سيستم تعليق و در زير اكسل نصب مي‌شود و يكي از اجزاي مهم اين سيستم است.

استانداردهاي محصول

سيبك ها در ايران داراي سري استاندارهاي ثبت شده ملي و تاييد شده توسط موسسه استاندارد ايران با روش آزمون 3390 و 3391 هستند. در ادامه مواردي كه در هر كدام از اين استانداردها مورد بررسي قرار مي دهند را ذكر كرده ايم.

استاندارد 3390 (خودرو – سيبك – ويژگي‌ها)

در اين استاندارد براساس معيارهاي تعريف شده  ابعاد فيزيكي، نوع و جنس مواد و پرداختها، روان كاري، وضعيت درپوش‌هاي مانع گرد و غبار، مهارت در كار از نقطه نظر نبود زوائد ،پليسه، صيقل و… كنترل مي‌گردد.

 استاندارد3391  (خودرو – سيبك – روش آزمون )

در اين استاندارد آزمون‌هاي ذيل تعريف و براي استاندارد سازي و اخذ مجوز استاندارد محصول انجام و انطباق محصول با معيارهاي پيش بيني شده الزامي است :

  • آزمون مقاومت مفصل در برابر ضربه
  • آزمون تنش تسليم كروي
  • آزمون باركششي مفصل كروي
  • آزمون گشتاور پيچشي و نوساني اعمال شده بر مجموعه سيبك
  • آزمون مقاومت دربرابر حركت بادامكي مفصل نسبت به كاسه مفصل
  • آزمون خستگي و حرارتي مجموعه سيبك
  • آزمون مرحله 1- حداكثر بار ( بار )
  • آزمون مقاومت مجموعه در برابر تورفتن و بيرون آمدن
  • آزمون مرحله 2- آزمون طول عمر
  • آزمون زاويه دار شدن مجموعه سيبك

كالاهاي جايگزين سيبك خودرو

ماهيت طرح حاضر، قطعه سازي است و در صنعت قطعه سازي نيز توليد براساس مستندات فني، نقشه، روش توليد و دستورالعملهاي آن صورت مي‌گيرد و لذا خارج از فرايند فوق، نمي‌توان قطعه‌اي را توليد و عرضه كرد.

هر كدام از قطعاتي كه در طرح ارائه ميشه وظيفه و كاربردي دارد كه حذف و يا جايگزيني آن را غير ممكن مي كند. اما تهيه اين قطعات از ديگر توليدي ها و يا واردات آن ها موضوع ديگري است.

فرآيند توليد

توليد سيبك داراي مراحل پيچيده و گسترده اي است كه در طي آن قطعات ديگر هم توليد مي شود. معمولا توليد اين قطعه به صورت سفارشي و مونتاژ صورت مي گيرد. در ادامه به طور خلاصه شرحي از فرايند توليد را بيان كرده‌ايم.

مراحل توليد سيبك خودرو

۱-برش: در اين فرآيند مواد اوليه مثل مفتول‌ها و ورق‌ها بريده مي‌شوند.

۲-پيش گرم كردن: بدنه هاي چپقي و طبق محورهاي سيبك چيني و طبق كه از مفتول ساخته مي‌شوند جهت عمليات فورجينگ پيش گرم ميشوند.

۳-فورجينگ: يا شكل دهي قطعات فوق توسط چكش پس از رسيدن به دماي مورد نظر

۴-آرايش دادن: زوايد و پليسه‌هايي كه پس از فرم دهي تحت فورجينگ باقي مانده‌اند به وسيله پرس ضربه اي حذف مي‌شوند.

۵-گرده بري: پس از برش اوليه ورق‌ها عمليات گرده بري به وسيله پرس ضربه اي انجام مي شود.

۶-نرماله كردن: پس از آرايش دادن قطعات بدنه ها جهت رسيدن به خواص مطلوب كريستال در كوره مخصوص نرماله مي‌شود.

۷-سفت كاري: قطعات محورها تحت عمليات سخت كاري قرار مي‌گيرند.

۸-بازگشت: بازگشت قطعات محورها پس از سخت كاري در كوره با مكانيزم هوا صورت مي‌گيرد.

۹-تراشكاري: تراشكاري براي كليه قطعات مفتول شامل بدنه‌ها و محورها صورت مي‌گيرد.

۱۰-سختكاري سطحي: قطعات محورها به لحاظ گشتاور قرار داشتن بايد سخت كاري سطحي نيز بشوند.

11-رينگ كوچك و بزرگ: پس از طي مراحل  رينگ­زني، تنش­زدايي و رنگ­آميزي توليد مي‌گردند . ياتاقان نيز در پروسه توليد به روش تزريق پلاستيك متناسب با نوع سيبك توليد و آماده مي‌گردد. گردگير نيز پس از امتزاج كائوچو با ديگر افزودني‌ها متناسب با نوع سيبك در پروسه طولاني و فني توليد قطعات لاستيكي توليد  مي گردد.

۱۱-مونتاژ قطعات: به وسيله عمليات جازدن اجزا و نصب درپوش‌ها صورت مي‌گيرد .

۱۲-بسته بندي: بسته بندي محصول در كارتن و جعبه‌هاي چوبي انجام مي‌شود.

نكته در مورد 12 مرحله توليد

شرح فرآيند فوق مختص به واحدهايي است كه با حجم قابل ملاحظه اي از سرمايه‌گذاري اقدام به خريد كليه ماشين آلات و تجهيزات از طراحي و ساخت كليه قطعات تا مونتاژ و كنترل نهايي محصول را كرده اند. فرآيند مورد نظر در اين طرح و ماشين آلات پيش بيني شده صرفاً در بخش مونتاژ نهايي و تست و كنترل كيفي محصول و بسته بندي و عرضه آن خلاصه مي‌گردد. شرح فرآيند بر اساس اين روش به شرح ذيل مي باشد.

بخشي از ماشين آلات وتجهيزات آزمايشگاهي توليد سيبك

 

بررسي بازار و رقبا

جدول 11- پيش بيني ميزان تقاضاي داخلي انواع سيبك خودرو ( عدد )

زمان‌بندي 1399 1400 1401 1402 1403
تقاضاي آتي 18600000 19100000 19600000 20100000 20600000

سرمايه گذاري مورد نياز

بر اساس مطالعات انجام شده  احداث و توليد سيبك خودرو  در سال جاري با ظرفيت اقتصادي حدود  55 ميليارد ريال سرمايه اوليه نياز دارد. نرخ بازدهي سرمايه گذاري بيشتر از 42 درصد بوده و كمتر از 4 سال سرمايه اوليه خود را برداشت مي‌كنيد. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي توليد ساليانه 300000 عدد سيبك در سال ارائه شده است:

مشخصات عمومي طرح

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين 2000 متر مربع
2 زيربنا كل( توليدي ،خدماتي و ستادي ) 700 متر مربع
3 ماشين آلات داخلي 13150 ميليون ريال

جدول سرمايه گذاري طرح

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
1 سرمايه گذاري ثابت 22965
2 سرمايه گذاري  درگردش 9558
3 كل سرمايه گذاري 25965
4 هزينه توليد ساليانه 55850

شاخص هاي مالي

موضوع هزينه ها
نرخ بازده داخلي IRR 89/42 درصد
دوره برگشت سرمايه 82/3
اشتعال نيروي انساني 20

مزاياي اجراي طرح

با توجه به مصارف متعدد سيبك به عنوان كالايي ضروري و مصرفي در خودرو در كشور تقاضاي بالا و جذابيت قابل قبولي در اين زمينه جهت جايگزيني  سيبك‌هاي وارداتي با مونتاژ داخل موجود مي باشد. در ادامه برخي از مزاياي اجراي اين طرح ارائه شده است:

  • سودآوري، بازده و دوره برگشت مناسب سرمايه­ گذاري
  • كاربرد گسترده و رو به رشد محصولات طرح هم بعنوان كالاي جايگزين محصول خارجي
  • امكان صادرات اين محصول در صورتي كه استانداردهاي لازم در اين محصول رعايت شوند.

نتيجه مطالعات مالي و اقتصادي

با ارايه معيارهاي محاسبه هريك از موارد برآورد سرمايه ثابت و در گردش و توضيح پيرامون  هزينه‌هاي ثابت و متغير طرح، پيش‌بيني و قيمت تمام‌شده و همچنين سود ساليانه طرح كه محاسبه گرديده است.

مهم‌ترين شاخص‌هاي مالي و اقتصادي طرح با محاسبات مالي توسط نرم‌افزار Comfar III Expert، وضعيت قابل قبولي را به لحاظ مالي نشان مي دهد و بدليل وجود تقاضاي مازاد در طول چند سال اول زمينه بسيار مساعدي براي ايجاد اين واحد فراهم است. براي بازديد از ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

خدمات قابل ارايه كاردوك به طرح‌ها و واحدها

تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي

  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارايه فرمولاسيون قابل استفاده در توليد محصولات
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي دريافت مشاوره در زمينه ايده‌ و فرصت هاي سرمايه گذاري صنعتي از مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد سيبك خودرو

طرح توليد نوار بهداشتي و تسهيلات دولتي

۸ بازديد

نوار بهداشتي،حوله بهداشتي، پد بهداشتي از نظر ظاهري همانند پوشك نوزادان است. نواربهداشتي در دوران عادت ماهانه زنان براي جلوگيري از نفوذ خون خارج شده از فرج به لباس، آن را درون لباس زير قرار مي‌دهند، يك طرف اين نوار داراي چسب بوده و به داخل لباس جهت ثبات در استقرار مي‌چسبد و معمولاً استريل هستند و از پوششي از الياف مصنوعي و توده‌اي پنبه و مواد جاذب مايعات در درون آن تشكيل شده‌اند. مصرف نوار بهداشتي سبب حفظ بهداشت فردي  و جلوگيري از مخاطرات ناشي از رشد ميكروارگانيسم‌هاي مضر در خون مي‌گردد و به همين دليل اين محصول داراي توليد جهاني بوده و بخش عمده‌اي از كالاهاي يكبار مصرف بهداشتي را در سطح بازار را به خود اختصاص داده است. به گونه‌اي كه حجم بازار جهاني نوار بهداشتي  بيش از به بيش از 16ميليارد دلار رسيده است. پس براي نوشتن طرح توجيهي خود براي تولدي نوار بهداشتي كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع : طرح توجيهي توليد نوار بهداشتي

طرح توجيهي توليد نوار بهداشتي | معرفي كدهاي آيسيك نوار بهداشتي

 

 

 

طرح توجيهي توليد نوار بهداشتي | معرفي كدهاي آيسيك نوار بهداشتي

آيسيك نوعي طبقه بندي استاندارد براي فعاليت‌هاي اقتصادي توليدي است. هدف اصلي آيسيك فراهم كردن مجموعه‌اي از رده‌هاي فعاليتي است، به طوري كه در آن بتوان موجوديت‌هاي اقتصادي را بر اساس نوع فعاليتي كه انجام مي‌دهند طبقه بندي كرد. وزارت صنايع و معادن از اين طبقه‌بندي براي دسته‌بندي فعاليت‌هاي صنعتي استفاده مي‌نمايد. بر اساس سيستم طبقه بندي كد آيسيك، محصولات به شرح ذيل مي‌باشد.

 

 

طرح توجيهي توليد نوار بهداشتي | ويژگي‌هاي نوار بهداشتي

يكي از ويژگي‌هاي اصلي نوارهاي بهداشتي جذب مايعات و نگهداري آن براي مدت زمان طولاني و جلوگيري از جريان برگشتي تحت فشار است. و ويژگي ديگر لايه نفوذ ناپذير آن است لايه‌هاي آخرين آن به عنوان يك مانع براي جلوگيري از نشت مايع عمل مي‌كند. تقريباً همه نوارهاي بهداشتي از خمير سلولزي به عنوان جزء اصلي مواد جاذب استفاده مي‌كنند.

طرح توجيهي توليد نوار بهداشتي | مشخصات فني  و استاندارد نوار بهداشتي

نواربهداشتي بايد داراي سطح‌ يكنواخت‌ بوده‌ و عاري از اجسام‌ خارجي، بوي زننده، لكه، روغن، رنگ، چسب‌ يا آلودگي و معايبي كه‌ ممكن‌ است‌ به‌ مصرف‌ كننده‌ آسيب‌ رسانده‌ يا كارآيي آن را كاهش‌ دهد، باشد.  نواربهداشتي از اجزايي با ويژگي‌هاي به شرح زير تشكيل‌ شده‌ است:

پوشش‌ خارجي يا رويي

اين‌ پوشش‌ از منسوجات نبافته‌ يا فيلم پلي اتيلن مشبك است. سطح‌ پارچه نبافته‌ مورد مصرف‌ بايد عاري از پرز و بيرون‌ زدگي الياف‌ باشد. در توليد اين لايه استفاده از تركيبي متشكل از منسوج نبافته و فيلم پلي اتيلن مشبك و يا منسوج نبافته و لايه توزيع كننده و عبور دهنده بلامانع مي‌باشد.

لايه‌ مياني

لايه‌ مياني وظيفه حفظ‌ شكل‌ توده‌ جاذب‌ و عبور و پخش‌ ترشحات‌ را دارد اين‌ لايه‌ از تيشوي يك لا يا دولا يا كاغذ تيشوي به صورت‌ ساده‌ يا متخلخل‌ تشكيل شده است. استفاده‌ از لايه‌ مياني در صورت‌ عدم‌ مصرف‌ چسب‌ مخصوص‌ جهت‌ نگهداري الياف‌ در سطح‌ توده‌ جاذب‌ الزامي است. در غالب‌ نوارها به خاطر استفاده‌ از چسب‌ مخصوص‌ بين‌ لايه‌ خارجي و پالپ، نيازي به‌ استفاده‌ از لايه‌ مياني نيست. لايه‌ مياني در نوار معمولي بايد 95 درصد طول‌ توده‌ جاذب‌ را در برمي‌گيرد.

توده‌ جاذب‌

توده‌ جاذب‌ از خمير كاغذ سلولزي حلاجي شده‌ (فلاف) تهيه‌ مي‌گردد. توده‌ جاذب‌ بايد فاقد هر گونه‌ آثار لكه‌، روغن، رنگ‌ و جسم‌ خارجي باشد.

 

پودر جاذب‌

در برخي نوارها براي ارتقاء ميزان‌ جذب‌ از پودر جاذب‌ و يا الياف‌ جاذب‌ استفاده‌ مي‌شود. پودر جاذب‌ مي‌تواند به صورت‌ مخلوط‌ با پالپ‌ و يا بين‌ دو لايه‌ پالپ‌ مورد استفاده‌ قرار گيرد. در صورت‌ مخلوط‌ بودن‌ پودر با پالپ، استفاده‌ از چسب‌ مخصوص‌ در سطح‌ پالپ‌ الزامي است.

لايه‌ غير قابل‌ نفوذ يا لايه‌ زيرين‌

اين‌ لايه‌ در سطح‌ زيرين‌ مواد جاذب‌ قرار مي‌گيرد تا از عبور ترشحات‌ به‌ زير نوار جلوگيري نمايد. اين‌ لايه‌ از فيلم‌ نازك پلي اتيلن‌ تهيه‌ مي‌شود و بايد نرم‌ و قابل‌ انعطاف‌ بوده‌ و در حين‌ مصرف‌ ايجاد صدا نكند. اين لايه‌ بايد تمام‌ طول‌ و عرض‌ مواد جاذب‌ را بپوشاند. استفاده‌ از منسوج‌ نبافته‌ كه‌ با فيلم‌ پلي اتيلن‌ پوشانيده‌ شده‌ به جاي لايه‌ غيرقابل‌ نفوذ يا لايه‌ زيرين‌ بلامانع است. اين‌ لايه‌ به عنوان‌ لايه‌ زيرين‌ بايد از استحكام‌ كافي برخوردار بوده‌ و با چسب‌ مخصوص‌ به‌ سطح‌ زيرين‌ مواد جاذب‌ چسبانيده شود.

خطوط‌ چسب‌

خط‌ يا خطوط‌ چسب‌ بايد يكنواخت‌ بوده‌ و چسبندگي خود را در اثر مرور زمان‌ تا زمان‌ مصرف‌ حفظ‌ نمايد. در مورد نوارهاي آناتوميك و بالدار بايد خط‌ يا خطوط‌ چسب‌ حداقل‌ 40درصد عرض‌ توده‌ جاذب‌ را در زير نوار بپوشاند.

طرح توليد نوار بهداشتي | موارد كاربرد نوار بهداشتي

بانوان از نوار بهداشتي جهت جذب ترشحات قاعدگي استفاده مي‌كنند تا ضمن حفظ بهداشت فردي از آلودگي لباس خود محافظت كنند. از نوارهاي بهداشتي معمولاً در هنگامي كه دچار بي اختياري ادرار مي‌شوند نيز استفاده مي‌كنند. با اين حال، از آنجا كه نوارهاي بهداشتي براي جذب جريان ناشي از دوران قاعدگي طراحي شده‌اند از براي جذب ادرار بهتر است از پوشك بزرگ سالان استفاده شود.

بررسي كالاهاي جايگزين نوار بهداشتي

كالاهاي جايگزيني كه داراي تمامي خصوصيات مورد استفاده در نوار بهداشتي باشند، موجود نيست ولي محصولاتي مانند تامپون و كاپ‌هاي قاعدگي داراي طريقه استفاده متفاوتي هستند. به همين دليل است كه نوار بهداشتي  هنوز سهم عظيمي از حجم بازار را دارد.

معرفي محصول به لحاظ ماهيت آن و استانداردهاي فني

از ويژگي‌هاي اصلي نوارهاي بهداشتي جذب مايعات و نگهداري آن براي مدت زمان طولاني و جلوگيري از جريان برگشتي تحت فشار است. ويژگي ديگر لايه نفوذ ناپذير آن است كه آخرين لايه است و به عنوان يك مانع براي جلوگيري از نشت مايع عمل مي‌كند. تقريباً همه نوارهاي بهداشتي از خمير سلولزي به عنوان جزء اصلي مواد جاذب استفاده مي‌كنند و نوار بهداشتي‌هاي كه به پوست نيز آسيب نزنند.

تنوع اندازه، شكل ظاهري و جنس اين محصولات زمينه‌هاي مصرف آن‌ها را در موارد زير بسيار وسيع كرده است و طراحي و توليد آن‌ها از استانداردهاي خاص پيروي مي‌كند كه رعايت آنها الزامي است. از اين محصولات براي حفظ بهداشت و سلامت انسان‌ها مطابق استاندارها در دوران قاعدگي خانم‌ها، براي بچه در دوران طفوليت، براي مردان داراي مشكل كنترل ادرار و ساير موارد مشابه استفاده مي‌شود.

معرفي محصول به لحاظ ماهيت آن و استانداردهاي فني

طرح توجيهي توليد نوار بهداشتي | بررسي آماري

بر اساس آمارهاي منتشر شده توسط وزارت صنايع و معادن در زمينه توليد انواع نوار بهداشتي تا اواخر سال 1400 تعداد 164 واحد صنعتي با ظرفيت 142هزار تن محصول و اشتغال 9194 نفر در كشور داراي پروانه بهره برداري هستند. كل جوازهاي تاسيس صنعتي كشور نيز تا همين زمان 1108 فقره است كه از اين ميزان بيش از 90 درصد داراي پيشرفت فيزيكي كمي هستند.

 

طرح توجيهي توليد نوار بهداشتي | سرمايه گذاري طرح

با توجه به تغيير قيمت‌ها و ضرورت انجام محاسبات مالي و اقتصادي براساس توان سرمايه گذاري، ظرفيت و سطح تكنولوژي ماشين آلات جهت اخذ اطلاعات و مشاوره مي‌توانيد با كارشناسان خبره مركز مشاور كاردوك تماس بگيريد.

 

براي بازديد از ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

خدمات قابل ارايه كاردوك به طرح‌ها و واحدها

تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي

  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارايه فرمولاسيون قابل استفاده در توليد محصولات
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع : طرح توجيهي توليد نوار بهداشتي